Menu Sluit

Holmkwartier: wonen voor iedereen

Holmkwartier heet iedereen van harte welkom

Niet alleen als oudere vind je er straks een fijne plek om te wonen, ook als starter of gezin zal dit nieuwe stukje Bornholm je aanspreken. Met zo'n 200 gezinswoningen en appartementen en ongeveer 230 plekken in de zorgcentra vindt iedereen er een thuis.

Meer appartementen in Bornholm

Hoofddorp - en met name Bornholm - telt al vele eengezinswoningen. Met Holmkwartier komen er straks in één klap veel appartementen bij. Je kunt er wonen als je jonger bent, maar ook als oudere. De nieuwe appartementen zijn namelijk drempelloos en hebben een ruime badkamer. Zo kun je er zelfs als je veel zorg nodig hebt, je hele leven blijven wonen.

  

Samen wonen in het groen

Holmkwartier is een wijk van iedereen voor iedereen. Dat merk je onder meer op het centrale autovrije plein waar bewoners elkaar ontmoeten. Het is een plek waar je de zon maar ook de schaduw opzoekt, waar je een praatje maakt met je buren, waar je (klein)kinderen kunnen spelen en waar je geniet van de fraai aangelegde tuinen, waterpartijen en veel bomen. Al even groen ingericht zijn de binnenhoven aan de achterzijde van de woningen. Je auto parkeer je als het maar even kan buiten het zicht, waarna je via brede paden je weg vindt naar woning of woonzorgcentrum. 

 

Voorzieningen dichtbij

Prettig wonen hangt ook af van het voorzieningenniveau in de wijk. In Bornholm vind je onder meer een winkelcentrum (met supermarkt, bakkerij, vishandel, bloemenwinkel en dierenspeciaalzaak), huisartsen, scholen, speelplekken en hoogwaardig ov. Ook Holmkwartier zelf krijgt straks verschillende kleinschalige (zorg)voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een gezondheidscentrum, een fitnessruimte, een kapsalon etc.

 

Nieuwsgierig naar de woningen in Holmkwartier? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ontmoet je buren

Holmkwartier is een plek waar je de zon maar ook de schaduw opzoekt, waar je een praatje maakt met je buren en waar je (klein)kinderen heerlijk kunnen spelen.