Menu Sluit
Over ons

Holmkwartier is een gebiedsontwikkeling van Amstelring

Als zorgorganisatie staat Amstelring voor liefdevolle zorg en oprechte aandacht. Met verzorgingshuizen, verpleeghuizen, groepswoningen en wijkverpleging in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden zijn we er voor mensen met ouderdomsklachten, dementie, chronische aandoeningen en voor mensen in de laatste levensfase.

We zien graag dat iedereen zich bij ons welkom voelt, ongeacht wie je bent. Dat gevoel van ‘iedereen hoort erbij’ maken we graag waar in het woon-zorgconcept Holmkwartier. We hebben niet alleen oog voor onze cliënten, maar betrekken graag de hele omgeving erbij.

De kracht van verbinding

Binnen het project Holmkwartier – en in al onze andere woon-zorgconcepten – valt één ding op: er is altijd verbinding. Verbinding tussen binnen en buiten, tussen vandaag en morgen, tussen oud en jong, tussen eigen leefomgeving en gezamenlijke voorzieningen en tussen bereikbaarheid en betrokkenheid.

Door die verbindingen zijn het alledaagse leven en de levendigheid voor onze bewoners dichtbij en verminderen we de eenzaamheid. Tegelijkertijd bieden we een waardevolle bijdrage aan de omgeving waarin we onze woon-zorgplannen realiseren. Zo bieden we met Holmkwartier woon- en werkmogelijkheden voor velen en maken we de wijk Bornholm nóg aantrekkelijker.