Menu Sluit

Sociaal ondernemen in Holmkwartier

Geen mooiere plek om te ondernemen

Geen mooiere plek om te ondernemen dan in Holmkwartier. In de verschillende gebouwen rond het groene centrale plein komen op de begane grond verschillende ruimtes die je uitnodigen om als sociaal ondernemer bij te dragen aan de levendigheid en de voorzieningen in dit nieuwe stukje Bornholm.

Aandacht voor zorg en welzijn

Een kleine praktijkruimte, een zorgsteunpunt, een gezondheidscentrum, een fitnesscentrum, een dagbestedingsruimte, een huis van de buurt – ben je ondernemer op het terrein van zorg en welzijn, dan voel je je in Holmkwartier helemaal thuis. Richt je je meer op convenience en creativiteit? Ook dan zijn er vestigingsmogelijkheden.


Een waardevolle aanvulling voor heel Bornholm

De nieuwe ondernemingen in hartje Holmkwartier moeten vooral een waardevolle aanvulling zijn op wat Bornholm al te bieden heeft. Niet concurreren maar samen meerwaarde creëren is het devies. Daar heeft heel Bornholm wat aan.
Geïnteresseerd in ondernemen in Holmkwartier? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen mooiere plek om te ondernemen

Een kleine praktijkruimte, een zorgsteunpunt, een gezondheidscentrum, een fitnesscentrum, ben je ondernemer op het terrein van zorg en welzijn, dan voel je je in Holmkwartier helemaal thuis