Menu Sluit

Werken waar je wilt in Holmkwartier

Groei mee met vernieuwing

Nederlanders wonen steeds langer zelfstandig thuis. Dat vraagt om een zorgaanbod dat daar nauw op aansluit. Het zorgaanbod van Amstelring in het nieuwe Holmkwartier staat in het teken van die vernieuwing. Wil je als zorgmedewerker bijblijven en meegroeien met de laatste zorgontwikkelingen? Dan vind je in Holmkwartier een interessante werkomgeving.

Verschillende vormen van wonen en zorg 

Als je hart bij het werken in de zorg ligt, kun je straks goed in Holmkwartier terecht. Met twee spiksplinternieuwe gebouwen voor complexere zorg, een ruim aanbod in zorgvoorzieningen en tal van levensloopbestendige appartementen waar mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen, kun je alle kanten op. Dat maakt overstappen van de ene naar de andere functie wel zo makkelijk.

 

Nauw contact met de wijk

In Holmkwartier praten we liever niet over intramurale en extramurale zorg. Zorggebouwen en omgeving zijn zo met elkaar verwerven dat ze naadloos in elkaar overlopen. Omwonenden zijn net zo welkom in de huizen van Amstelring als de bewoners zelf. Ze ontmoeten elkaar binnen en buiten. Die levendigheid en de verbinding met het leven in de wijk ervaar je ook in je werk.


Prettige voorzieningen

Een lust voor het oog wordt het groene, centrale plein van Holmkwartier. Een prettige plek om samen met je collega’s een broodje te eten tussen de middag. Met winkelcentra op tien minuten loopafstand is er alle ruimte voor een blokje om en een snelle boodschap. Van en naar je werk is nooit een probleem in Holmkwartier. Het ov stopt vlakbij en met de auto zit je dicht bij de belangrijkste toegangswegen.

Wonen bij je werk?

Holmkwartier is niet alleen een fijne woonplek voor ouderen, je kunt er ook zelf een appartement of grotere woning vinden. Meer weten over werken (en wonen) in Holmkwartier? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.